Studio Tasev d.o.o. – mešovita srpsko italijanska firma postoji devetnaest godina i bavi se distribucijom materijala za završnu obradu u enterijeru renomiranih italijanskih proizvodjača. Takodje se bavi sa veoma velikim uspehom projektovanjem enterijera i opremanjem manjih i većih objekata različite namene u zemlji i inostranstvu .

 

Sa izložbenim salonom i projektnim studijom smešteni smo u ulici Kremenje 2a u Leštanima, i u mogućnosti smo da u potpunosti odgovorimo na sve funkcionalne, tehničke i estetske zahteve u opremanju Vašeg enterijera i pomerimo Vaše granice u realizaciji unutrašnjeg uredjenja ka jednostavnosti, rafiniranosti i inovaciji.

Prodajni asortiman čine proizvodi preko sto italijanskih i svetskih kompanija i obuhvataju podne i zidne obloge od keramike, staklenih mozaika, veštačkog kamena i drveta, sanitarnu opremu za kupatila, hidromasažne kade i sisteme.

Posebnu grupu čini kataloška prodaja italijanskog nameštaja i rasvete sa izuzetno različitim senzibilitetom i stilovima, koji podrazumeva i projektnu podršku u opremanju restorana , hotela , rezidencijalnih ili poslovnih prostora.

 

Studio Tasev d.o.o. sa svojim timom arhitekata i tehničkih lica, rade izuzetno atraktivne projekte enterijera , objekata različite namene u Srbiji i inostranstvu (Severna Italija, Austrija, Švajcarska, Velika Britanija …), a osim toga se bave i tehničkom i projektanskom podrškom na opremanju vecih objekata , tipa hotela, poslovnih ili rezidencijalnih kompleksa. To potvrdjuju mnogobrojni izuzetno zadovoljni klijenti, a očekujemo i Vas u nasem poslovnom prostoru da bi pokazali i prezentovali na najprofesionalniji način, našu kompetenciju i kompletne poslovne argumente.

Pozivamo Vas da nas posetite!
Biće nam zadovoljstvo da Vam predstavimo naš asortiman