S.A.B. Ambijent je firma sa vrlo velikom reputacijum u kontekstu kompetecije i stručnosti arhitekata i tehničkih lica, koji kao tim rade na projektovanju i opremanju enterijera pod vođstvom Arh. Dejana Taseva.

Veliko iskustvo u projektanskom smislu, stečeno školujući se i radeći u Milanu i severnoj italiji, Arh. Tasev je preneo na svoje kolege , arhitekte i enterijeriste, tako da smo u stanju da odgovorimo najvećim zahtevima u kontekstu arhitektonskog projektovanja, rekonstrukcije i revitalizacije, projektovanja vrtova i projektovanja i opremnja enterijera .

Celo naše, volimo da kažemo, mentalno nasledje, je na usluzi našim klijentima u opremanju različitih vrsta prostora , a sto je jos bitnije celu podršku našim klijentima dajemo –BESPLATNO – gde zarad činjenice da naš klijent oprema prostor u S.A.B. Ambijent , tim arhitekata daje konsultantski i projektni servis, na najvišem mogućem nivou.

 Naša stručnost  je glavni argument, zbog koga se naši klijenti odlučuju da svoje prostore opremaju u S.A.B. Ambijent. Izlazak na teren , sagledavanje postojećeg stanja prostora, način opremanja, specifikacija materija, izrada profesionalnih 3d modela i na kraju, fotografisanje izvedenih poslova su deo naše svakodnevnice na koju smo uistinu ponosni.

Bogata biblioteka kataloga svedskih proizvodjača opreme za enterijere i fotografije sa naših studijskih  putovanja , digitalni materijali , koje svakodnevno dobijamo od naše firme D.T.I.s.r.l. iz italije , su na raspolaganju našim kolegama arhitektima i našim poštovanim klijentima.

Poslednja informacija se odnosi na velike investicije i investitore iz zemlje i inostranstva, kojima sa izuzetnim popustima nudimo projektantsku podrsku, konsalting i profesionalan odnos. Jako je bitno, a mi imamo u tome iskustva, da strani investitor poštujući svoj način poslovanja na koji je navikao u svojoj sredini može da se osloni na naše znanje i kompeteciju i što je još bitnije naše poznavanje lokalnih izvodjača , koji su provereni kroz dugogodišnju saradnju u Beogradu i Srbiji.