Inspiracije

Poštovani klijenti, ovo je naša stranica, stranica koja Vam otkriva S.A.B. Enterijere iznutra, a to znači koje stručne časopise pratimo, koji svetski i naši sajtovi su najinteresantniji po kriterijumu našeg senzibiliteta, koje knjige čitamo, koju muziku šlusamo, i ukratko ko smo mi, tim S.A.B. Ambijent koji Vas dočekuje, uslužuje i sarađuje sa Vama.

Filozofija našeg ukusa je sledeća – sve što radimo i sve što projektujemo je vezano za određeni budžet, tako da ono što je naša zajednička realnost, a to je da pre svega – IMAMO UKUSA – što je najbitnije u projektovanju i opremanju enterijera, moramo da prilagodimo budžetu klijenta. A to znači da smo u tom kontekstu postavili na stranici Outlet – tipska kupatila u 6 nivoa, da bi klijent imao mogućnosti čak da izabere kupatilo od keramike domaće proizvodnje, a da mi kao iskusni dizajneri u za kupatilo predvidimo 2m2 Sant’ Agostino keramike u 2. klasi, koji je prvi svetski brend za keramiku, tako da i sam klijent, koji ima najniži budžet za sređivanje datog prostora dobije uvek nešto više, u estetskom smislu.

Danas je tendencija u svetu dizajna i enterijera da može sve da se pari sa svim, dovoljno je da bude inventivno i duhovito, tako da možemo da računamo da će svakog dana naša kompetencija i naš „Štof “ biti sve više na ceni.

OVO SU STRUČNI ČASOPISI KOJE PRATE ZAPOSLENI IZ S.A.B. ENTERIJERA


A+u japan
Casabella it.
Ottagono it.
Interni it.
Recupero it.
VilleGiardini it.
Elixir it.


OVO SU NAJČEŠĆE INTERNET STRANICE KOJE PRATE ZAPOSLENI U S.A.B. ENTERIJERIMA


Architonic
Arh.Norman Foster
Lux Life
Designboom
Architizer
Arh.News
Arh.Renzo Piano


OVO JE MUZIKA ZA DUŠU ZAPOSLENIH U S.A.B. ENTERIJERIMA


Frederic Chopin
Antonio Vivaldi
Doctor Zhivago
Djuza Stoiljković
Diana Krall
The Stranglers
Bob Marley